Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 november 2020

Slecht afvalscheiden in Offem Zuid

Noordwijk – De inwoners van Offem Zuid scheiden hun afval heel slecht.

Vorig jaar heeft de gemeente Noordwijk ondergrondse containers geplaatst voor zowel huishoudelijk restafval als voor groente, fruit- en tuinafval. De resultaten zijn nu bekend: het afval in de containers blijkt slecht gescheiden te zijn; het restafval wordt door bepaalde inwoners zonder scrupules gedumpt in de containers voor gft-afval.

Het college van burgemeester en wethouders stuurt nu een huis-aan-huisbrief, met daarin de mededeling, dat de inwoners de kans wordt gegeven om de komende drie maanden de kwaliteit van hun afvalscheiding te verbeteren. Begin volgend jaar neemt het college een besluit over de toekomstige manier van afvalinzameling in Offem Zuid.