Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2021

Extra geld voor culturele sector

OEGSTGEEST – De gemeente krijgt 62.000 euro van het Ministerie van OCW voor extra financiële steun voor de culturele sector. Het is echter nog onzeker hoeveel van dit geld daadwerkelijk in de kassen van culturele verenigingen terechtkomt.

Gemeenteraadslid Menno Welling (PrO) wilde van wethouder Matthijs Huizing weten, hoe Oegstgeest die 62.000 euro gaat besteden. Maar Huizing liet nog weinig los: ,,We zijn aan het inventariseren bij culturele instellingen, voor zover wij die hebben, hoe groot de noden op dit moment zijn. Na de inventarisatie nemen we als college een besluit en zullen u daarover informeren.’’