Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2021

Zorgen over uitbreiding Unidex

Hillegom – Alle oppositiepartijen maken zich zorgen over de verkeersdrukte van het bedrijf Unidex, dat tegenwoordig in De Zilk ligt.

Fractievoorzitter Ria Heemskerk (Bloeiend Hillegom) liet weten, dat dit bedrijf het pand met 4.000 m2 wil uitbreiden. De oppositiepartijen zijn bezorgd, dat hierdoor de overlast van het transportverkeer verergerd wordt. Heemskerk riep wethouder Karin Hoekstra op om met de gemeente Noordwijk (waar De Zilk onder valt) in gesprek te gaan, ,,of ze wel of niet meewerken aan de uitbreiding van dit pand. Dit zijn uitbreidingen met grensoverschrijdende gevolgen.’’

Hoekstra gaf aan, de zorgen te delen, maar dat de besluitvorming bij het gemeentebestuur van Noordwijk ligt.