Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

Deelnemers genieten van fietsdriedaagse

VOORHOUT – “Niet minder dan 104 deelnemers tussen 5 en 60 jaar schreven zich in voor de 23ste editie van de Fietsdriedaagse, georganiseerd door de Oranje Vereniging Voorhout”, vertelt Ted Duineveld. Dit is een flinke stijging ten opzicht van vorig jaar toen door hevige regenval het aantal deelnemers beperkt bleef. In de avonden van 24 tot en met 26 juli was het weer echter perfect en alle fietsers genoten van de routes die zo’n 25 kilometer lang waren.

De aanwezige EHBO-ers hadden een defibrillator, verbanddoos en pleisters meegenomen, maar deze waren gelukkig niet nodig. Het enige tegenslagje was de bezemfiets van de Oranje Vereniging Voorhout, waarvan de remkabel op dinsdagavond los schoot. Een vervangende fiets was echter snel gevonden en alle deelnemers, waaronder D66-fractievoorzitter Rose Marie Keizer en een van haar steunfractieleden Ans Willemze, genoten volop.