Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

Wisselend ‘succes’ voor inbrekers in Teylingen

TEYLINGEN – Het inbrekersgilde is druk bezig geweest in de nacht van donderdag 26 juli. Bij twee bedrijven in Voorhout en een supermarkt in Warmond mislukten de inbraakpogingen, maar de dieven waren wel succesvol in een woning aan de Spoorlaan in Voorhout.

Dwight Willems, eigenaar van kapsalon The Canadian, reageert laconiek op de mislukte inbraakpoging: “Onze ramen en hang- en sluitwerk zijn al extra beveiligd en het is niet gelukt om bij ons binnen te komen. Er valt hier overigens niets te halen, hooguit wat oude afgeknipte haren.”
Getuigen van de inbraken en pogingen daartoe worden door de politie opgeroepen te bellen met 0900 8844. Dit nummer kan ook gebruikt worden wanneer een onbekend persoon zich verdacht ophoudt in brandgangen en steegjes, of grote interesse heeft in geparkeerde auto’s.