Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juli 2008

Gemeente heeft leermoment

NOORDWIJK - Martin Ruis, woordvoerder van de gemeente Noordwijk, reageert kort op het communicatieve missertje: “Onze excuses hiervoor, ondanks dat we een ander de schuld mogen geven, namelijk de organisatie van het European Sand Sculpture Festival. In de eerste berichten over het zandsculptuurfestival had de organisatie laten weten wanneer de kick-off was. Dit kwam op de activiteitenkalender voor het college te staan. Maar de kick-off bleek uiteindelijk bij Huis ter Duin te zijn en was kleiner dan gedacht, dus zonder dat de pers was uitgenodigd.”
De gemeente zit als filter tussen de PR-activiteiten, maar ons leermoment is dat we, in plaats van checken en dubbelchecken, nu alles gaan driedubbelchecken. Ik houd niet van afschuiven, maar de organisatie is in handen van een derde, dus ben je ook van die derde partij afhankelijk voor de informatievoorziening.” Desgevraagd stelt de heer B. Vermijs van het European Sand Sculpture Festival: “De bijeenkomst in Huis ter Duin was inderdaad heel besloten, maar met de pers erbij was het ook plezierig geweest.”