Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 september 2008

PvdA tapt een biertje

SASSENHEIM – De Teylingse PvdA-fractie stond zaterdagavond 13 september achter de bar van Rugbyvereniging De Bassets. Ze deden dit om de vereniging, die eerder dit jaar de Vrijwilligersprijs van Teylingen in ontvangst mocht nemen, hun waardering te tonen. Onder het tappen van een biertje trapten de raadsleden de open deur zelf al in: “De mensen zullen wel zeggen dat we nu eindelijk eens aan het werk zijn.”
Fractievoorzitter Albert Vink rust een minuutje uit en legt het initiatief uit: “Op ons initiatief is het aan de Vrijwilligersprijs verbonden geldbedrag verhoogd van 250 euro naar 1.250 euro. Wij hebben de Bassets aangeboden om hen te helpen bij een activiteit en zij vroegen ons in het clubhuis bardienst te draaien op hun medewerkersavond. Dit is een mooie traditie, ook al is het nog maar de eerste keer: ook in de komende jaren gaan we als PvdA-fractie bij de winnaars van de Vrijwilligersprijs langs om hen met een activiteit te helpen.” Worden op deze avond ook de nog uitstaande wensen van De Bassets voor een tweede rugbyveld of nieuwe kleedkamers besproken? Vink lacht: “Nee hoor, daar is helemaal geen sprake van geweest. Wel ben ik gevraagd om in de biertent plaats te nemen tijdens de Sassenheimse feestweek.”