Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2013

Vrijwilligers richting stichting op voor behoud Ruïne van Teylingen

VOORHOUT – De teloorgang van de historische Ruïne van Teylingen doet veel mensen pijn. En terwijl de politici praten, dreigt deze ruïne te verkommeren. De voormalig beheerder van de Ruïne van Teylingen heeft het heft in eigen handen genomen. Samen met enkele anderen heeft hij de stichting Beheer Kasteel Teylingen opgericht.

De Rijksgebouwendienst heeft namelijk besloten om geen subsidies meer te verstrekken voor het behoud van deze ruïne en het historisch monument wordt te koop aangeboden. De nieuwe stichting heeft in eerste instantie als doel om alle geplande activiteiten die bij deze ruïne zouden plaatsvinden, ook door te laten gaan. ‘Ik wil niet dat er een vacuüm ontstaat, want de Ruïne van Teylingen moet open blijven’, aldus Rutgrink. Vrijwilligers die zich ook bekommeren om de ruïne kunnen zich melden via: beheerder@kasteelteylingen.nl.