Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2013

Nieuwe appartementen

LISSE – Op de doorsteek naast het perceel Heereweg 178 – 180 komt een appartement  van ongeveer 80 m2. Bovendien komt aan de achterkatn van dit pand waar voorheen Algera Fysiotherapie was gevestigd een soortgelijk appartement. De voormalige ruimte van de fysiotherapie wordt omgebouwd tot winkelruimte. In verband met de komst van de twee appartementen worden twee (privé)parkeerplaatsen gerealiseerd op eigen terrein. De verwachte verkoopprijs ligt tussen de 170.000 euro en 180.000 euro.
Het college stemde dinsdag 22 oktober in met het verlenen van gemeentelijke medewerking aan dit plan. Uit een  ambtelijk rapport blijkt waarom: ‘Het huidige aanzicht van het pand en de doorsteek aan de Heereweg 178 – 180 is niet fraai. Met name de doorsteek naar de Westerdreef zorgt voor een verstoring in het straatbeeld aan de Heereweg. Opvulling hiervan middels (door middel van, JD) de realisatie van een appartement zorgt voor een continuering van het straatbeeld.’