Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 februari 2016

Wethouder gedwongen om te praten met inwoners

LISSE – Wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) gaat toch met de omwonenden van het bouwproject Kanaalstraat 33 / Van der Veldstraat 2 en 2A in gesprek. Doelstelling van deze bijeenkomst is, te weten te komen wat de wensen van de omwonenden zijn, ten aanzien van het wijzigen van de bestaande nieuwbouwplannen. Het kostte de leden van de commissie Ruimte en Infrastructuur op donderdag 11 februari overigens wel veel moeite om de wethouder deze toezegging te laten doen.


Zo moest commissielid Erik Prins (D66) er tot drie keer op toe bij de wethouder op aandringen om met de omwonenden te praten, nog voordat de nieuwe bouwplannen van dat gebiedje bekend zijn. In eerste instantie liet Ruigrok weten, dat hij dat pas wilde doen nadat bekend is hoe de bouwplannen eruit zien. Pas nadat VVD en CDA het pleidooi van Prins steunden, beloofde Ruigrok om een afspraak te maken met de omwonenden 'om de stand van zaken op dit moment te bespreken.'