Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 september 2016

Open Avond bij Het Raam

HILLEGOM – Donderdagavond 1 september tussen 19:00 uur en 21:00 uur is het zover. Dan organiseert Het Raam de jaarlijkse Open Avond. Alle bezoekers kunnen dan gratis kennis maken met de nieuwste cursussen en ook dit jaar is er weer een zeer uitgebreid aanbod.

Er is voldoende gelegenheid om iets nieuws te leren. Dat kan een vreemde taal zijn en dan is het goed te weten, dat dit jaar maar liefst drie nieuwe Spaanse docenten bij Het Raam beginnen. Op maandag 5 september beginnen alweer de cursussen 'Tai Chi Pilates Power Walking met voedingsadvies' en 'Ontspannen bewegen'. Hiervoor zijn nog maar een heel beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Diezelfde dag kunt u ook kennismaken met het 'En Plein Air' buiten schilderen; dat is gezien het prachtige weer een echte aanrader. Naast het vertrouwde tekenen en schilderen voor de jeugd door docent Frank Bosman organiseert Gerard Schoemaker nu ook 'Schilderen met acrylverf' voor 8- tot 12-jarige kinderen'.


En wat dacht u van één van de volgende cursussen: 'Maak je eigen website', '3D printing', 'Taarten decoreren', 'Beplantingsplan voor een altijd groene tuin' of 'Boeken en dozen maken'? Andere nieuwe cursussen zijn: 'Interieur Styling en Advies', 'Workshop Servies schilderen', maar ook 'Grafologie' door Greetje Arends. Kom dus vooral naar de Open Avond, zodat u er zeker van bent dat u mee kunt doen aan een cursus – of meerdere cursussen, natuurlijk! Voor meer informatie: www.hetraamhillegom.cc