Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Overtreding leidt tot proces

ROELOFARENDSVEEN > Als de eigenaar van een bedrijf aan de Conservenweg er niet binnen twee weken voor zorgt, dat de twee geparkeerde trailers verdwijnen, krijgt hij een dwangsom van de gemeente. Deze dwangsom bedraagt 500 euro per week en kan oplopen tot 20.000 euro.


Volgens het bestemmingsplan mag er bij dit pand (buiten het bedrijfsterrein) niet geparkeerd worden. De eigenaar van de trailers heeft geen gehoor gegeven aan een gemeentelijke oproep om de trailers te verwijderen. Hij heeft de gemeente laten weten, dat hij zal procederen tot aan de Raad van State.