Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Plannen voor nieuwe wandelpaden

WOUBRUGGE > De dorpsraad wil een schelpenpad aanleggen langs de Aa-Oost. Uiteindelijk moet dat wandelpad van 1.20 meter breed helemaal tot aan het Witte Bruggetje lopen. Onderweg zouden de wandelaars dan kunnen uitrusten op bankjes en hun afval deponeren in de daarbij geplaatste vuilnisbakken. Til Beukenholdt presenteerde dit plan op vrijdag 7 april en het werd warm ontvangen door de inwoners.


Er zijn ook plannen om een wandelpad aan te leggen naast de Leidse Slootweg, maar de kans dat dit gaat lukken, lijkt minimaal. Het wandelpad kan alleen gerealiseerd worden op de grasweide net aan de andere kant van de sloot naast de weg. Maar de particuliere eigenaar van de grond wil daar geen wandelpad hebben, omdat dit ten koste gaat van waardevolle graslanden en de vogelstand kan verstoren.