Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Sportverenigingen bundelen krachten

WOUBRUGGE > Een tiental verenigingen hebben hun krachten gecombineerd in een 'Verenigingenberaad'. Namens de Dorpsraad Woubrugge laat Marco Wesseling weten, wat dit 'Verenigingenberaad' precies inhoudt.


,,Het doel is dat verenigingen elkaar vinden en dat ze zich kunnen versterken.'' Alle vijftig verenigingen en stichtingen van het dorp hebben een uitnodiging gekregen om bij elkaar te komen en begin maart hebben dus tien verenigingen deze handschoen opgepakt. Besloten is, dat ze een aantal zaken gezamenlijk gaan oppakken. Wesseling geeft enkele voorbeelden: ,,Dan gaat het om het uitwisselen van contactgegevens van verenigingen. Maar ook om ledenwerfcampagnes, het delen en starten van inloopochtenden voor de jeugd, zodat de jeugd kan kiezen van welke vereniging ze lid willen zijn. Maar ook wordt kennis uitgedeeld, waar het gaat om het schrijven van staturen voor verenigingen.''