Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Privéchauffeurs gezocht

WOUBRUGGE > De droom van een particuliere busorganisatie voor het dorp is voorbij. Tijdens de vergadering van de dorpsraad maakte Hein Hoogenboom dit bekend. Het is simpelweg niet mogelijk, vanwege regelingen vanuit de gemeente en de Provincie Zuid-Holland. Ook vervoersorganisatie Arriva ziet deze concurrentie niet zitten.


Daarom wordt overgestapt op plan B. Hoogenboom riep de tachtig aanwezigen op om zich als vrijwilliger te melden. ,,Wie een uurtje over heeft, kan dan mensen naar het gemeentehuis of ziekenhuis brengen. En dan met name mensen, die niet van een taxi gebruik kunnen maken.'' De vrijwilligers moeten wel een inzittendenverzekering hebben. De dorpsraad gaat dit plan verder uitwerken.