Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 februari 2018

Tulpenfoto's langs Tulpenroute


[KAAG EN BRAASSEM] Het bedrijf BOB On Board ontving vorige week van wethouder Yvonne Peters een cheque van 30.000 euro. Dit geld mag uitgegeven worden, om de bestaande Tulpenvaarroute verder te ontwikkelen en 'digitaler' te maken.

Eigenaar Bob Hoogenboom had hierover een plan ingediend, om in aanmerking te komen voor subsidie uit het 'Flexibel meerjarenprogramma voor groen en recreatie in Rijn en Veenstreek'. Dit plan diende hij in, samen met ondernemers Martijn Koek en Piet Dobben. Peters is enthousiast over het initiaitef. ,,Met het plan 'Ervaar de polder' wordt de bestaande Tulpenroute mooier gemaakt. Ze gaan virtual reality toepassen. Hij wil met grotere tulpenfoto's de polder mooier gaan maken. Het is altijd leuk als een lokale ondernemer met ideeën komt.'' De 30.000 euro wordt deels betaald door de Provincie Zuid-Holland en deels door de gemeente.