Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 februari 2020

Goed voor elkaar


KAAG EN BRAASSEM – Tien organisaties maken kans om 500 euro en de ‘Goed voor elkaar bokaal 2020’ te winnen. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt door de politieke partij PRO Kaag en Braassem; om lokale initiatieven te belonen. Leden van die partij konden de goede doelen nomineren en deze week zijn de namen van de gegadigden bekend gemaakt.

De goede doelen, die de prijs kunnen winnen, zijn zeer gevarieerd. Inwoners van Kaag en Braassem kunnen via de website van PRO Kaag en Braassem stemmen op onder meer Contactclown Toet, het 4 en 5 mei Comité en het Sociaal Noodfonds. Tot en met 22 maart kan gestemd worden; daarna wordt de prijs uitgereikt.