Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2020

Café weg voor appartementenflat

OUD ADE – In het pand aan de Leidseweg 14 in Oud Ade zat ooit Café ’t Lage Land. Decennialang was dit dé plek voor de inwoners om elkaar te ontmoeten en feest te vieren. Maar die tijden zijn voorbij; het gebouw wordt gesloopt, om plaats te maken voor een fonkelnieuw appartementengebouw.

In dat pand komen tien appartementen. Op het terrein ernaast verschijnt een nieuwe opslagloods. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover. De initiatiefnemer moet wel geld storten in een woningbouwfonds, omdat geen van die appartementen valt onder de categorie ‘sociale woningbouw’.