Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2020

Oproep voor extra steun ondernemers

Noordwijk – Meerdere politieke partijen pleiten voor coronasteunmaatregelen voor Noordwijkse ondernemers. D66 en Bruisend Noordwijk roepen het college van burgemeester en wethouders op, om hier snel duidelijkheid over te geven.

Raadslid Michael van Dormolen (VVD) komt binnenkort met concrete steunideeën. Zoals het verlagen van de onroerendezaakbelasting voor gebruikers niet-woningen, het verlagen of kwijtschelden van precariobelasting op terrassen en een lagere pacht. Ook roept de VVD op, dat er ‘niet stringent gehandhaafd’ gaat worden, als ondernemers op de Koningin Wilhelmina Boulevard of De Grent ‘op creatieve wijze hun bedrijf uitoefenen’.

Ook mogen de strandpaviljoens deze winterperiode van de VVD blijven staan en hoeven ze dus niet afgebroken te worden.