Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2020

Plannen voor kiosk en duinpaviljoen

Noordwijk – De oprichting van de Stichting Duinpaviljoen Cultureel Noortwyck zorgt voor enthousiasme in de gemeenteraad, zo bleek dinsdagavond.

Deze stichting wil de culturele beleving van de badplaats Noordwijk versterken door het realiseren en in stand houden van een duinpaviljoen en een kiosk aan de Koningin Wilhelminaboulevard. Dat zorgt voor een betere verbinding tussen het strand en de boulevard, zo vindt VVD-raadslid J. Knapp.

De VVD vroeg aan het college van burgemeester en wethouders om met de initiatiefnemers in gesprek te gaan en de mogelijkheden van de plannen te bespreken. Wethouder Roberto ter Hark kon melden, dat een eerste gesprek op maandag 28 juni plaatsvindt.