Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2020

Slechte communicatie parkeertarieven

Noordwijk – Volgens raadslid Taetske Visser (Puur) heeft de gemeente Noordwijk de nieuwe parkeertarieven slecht gecommuniceerd.

Dat wilde Visser tijdens de raadsvergadering dinsdagavond laten weten in een mondelinge vraag. Volgens haar is Puur ‘vele malen benaderd door inwoners dat zij het niet eens zijn met de tarieven en ook niet zijn geïnformeerd.   Ook is niet duidelijk gecommuniceerd dat er niet meer met inwoners- en bewonersvergunning op de Kon. Astridboulevard geparkeerd mag worden’.

Door tijdgebrek  kon de vraag niet gesteld worden, maar burgemeester Verkleij zegde toe, dat ze zorgt, dat deze vraag vandaag beantwoord wordt.