Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 september 2020

Erbarmelijke woning

Roelofarendsveen – Een woning aan het Zuideinde 111 in Roelofarendsveen is in zo’n slechte staat, dat deze van de gemeente afgesloten moet worden.

Het ingenieursbureau Blauwdruk bouw B.V. is samen met een toezichthouder naar binnen gegaan. De kozijnen en beglazing zijn voor een groot deel kapot, waardoor de woning niet waterdicht is en er vrij toegang is voor ongedierte. Dit vormt een gezondheidsrisico voor de bewoner en bovenliggende woningen. De woning is in feite niet bruikbaar, omdat de badkamer, keuken en het toilet (grotendeels) zijn gesloopt. Ook zijn de elektrische en gasinstallaties beschadigd. Inmiddels is het pand afgesloten van zowel gas als elektra en mag er niet meer in gewoond worden. Eerst moet de veiligheid van toekomstige bewoners verzekerd zijn.