Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 september 2020

Straatjutters ruimen afval op

KAAG EN BRAASSEM – Een groep van acht ‘straatjutters’ uit Kaag en Braassem heeft zaterdag meegedaan aan de ‘World Cleanup Day’. Gewapend met grijpers en vuilniszakken raapten ze alle blikjes, flesjes, sigarettenpeuken en weggegooide mondkapjes op, die zij konden vinden.

Deze actie is opgezet door de Stichting Groen Licht en dat extra inzet van deze vrijwilligers nodig is om de straten schoon te houden, bleek na afloop wel. Niet minder dan vijftien volle zaken aan zwerfvuil was het eindresultaat. Het gemeentebestuur was blij met de hulp van de straatjutters en bood ze koffie en koek aan, informeert Veronique Ruijgrok.