Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2022

“Het gezelligste kruispunt van de Vierdaagse”

Voor alle deelnemers aan de Duin- en Bollen 4daagse wordt het een feest om door Noordwijkerhout te lopen. Dat is namelijk de enigste plaats waar iedereen met de rode loper ontvangen wordt. Pieter van der Geest van de NOV kijkt enorm uit naar dit bijzondere wandelevenement, dat tussen 13 en 16 oktober plaatsvindt. Dit jaar is de allereerste editie.

“De Duin- en Bollen 4daagse is in potentie een geweldig mooi evenement. Nu neemt het nog geen belangrijke plaats in waar het gaat om de promotie van deze streek, maar we hopen wel dat dit in de toekomst verandert.” Aan de ondernemers van Noordwijkerhout zal het niet liggen, zo blijkt uit de woorden van Pieter. “Vanuit de Ondernemersvereniging Noordwijkerhout zetten we allerlei activiteiten op en organiseren we op de zondagmiddag het ‘Gezelligste kruispunt van de Vierdaagse’. We willen namelijk alle wandelaars van harte welkom heten. Dit doen we door het uitrollen van een loper en iedere deelnemer wordt muzikaal verwend door blaaskapellen en een DJ. Zo willen we ervoor zorgen, dat de zeven laatste kilometers van deze Duin- en Bollen 4daagse niet de zwaarste zullen zijn.”

Ook houden de ondernemers rekening met anderen. “In Noordwijkerhout gaan de meeste dingen soepel, als je met respect voor elkaars belangen handelt. We zijn met de koster van de Witte Kerk in gesprek geweest en hebben goede afspraken gemaakt om op zondagochtend 16 oktober het leukste kruispunt van Nederland te realiseren. We willen namelijk niet, dat de zondagsmis verstoord wordt.”

Ook al is dit de allereerste editie, het wordt een groots evenement. Pieter: “We verwachten tussen de 3.000 en 5.000 deelnemers. De komende weken zullen nog veel mensen zich inschrijven, want veel deelnemers willen zekerheid hebben dat het evenement doorgaat. Voor alle duidelijkheid: de Duin- en Bollen 4daagse gaat zeker door!