Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 september 2016

Grond bouwrijp maken voor manege

HILLEGOM – Nu de Raad van State een uitspraak heeft gedaan over de Manage Hillegom, kan de gemeente dit jaar al de grond bouwrijp maken. Deze mededeling deed wethouder Verheijen donderdag 1 september tijdens de vergadering van de raadscommissie.


De gemeente won de rechtszaak tegen enkele bedrijven en de Vereniging Behoud de Polders; de manege mag verplaatst worden. Verheijen laat er dan ook geen gras over groeien en hij liet weten: 'De gemeente kan nu verder met de ontwikkeling van de Vossepolder. Daar gaan we snel mee aan de slag, zonder de zorgvuldigheid uit het oog te verliezen.'