Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 februari 2017

Vragen over raadswerkgroep

KAAG EN BRAASSEM > Wethouder Floris Schoonderwoerd (PRO) maakt zich zorgen over de raadswerkgroep Werkbedrijf, die de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn wil oprichten. Hij heeft hierover vragen gesteld in de RSW; 'Rijnstreek Stuurgroep Werkbedrijf' (in oprichting).


Schoonderwoerd stelt: ,,Uiteraard is het niet aan mij om vergaderingen (werkgroepen) van de raad uit te schrijven of te verhinderen; daar gaat de raad zelf over. En wat er in andere gemeenten gaande is kan – en wil - ik uiteraard al helemaal niets over zeggen. Maar er is vooral wat onduidelijkheid over de rol en de status van de werkgroep. Vanuit de RSW is de toezegging gedaan dat er contact gezocht zal worden met de voorzitter van de raadswerkgroep om, in ieders belang, heldere afspraken te maken.''