Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juli 2024

“Door samenwerking komen ideeën tot bloei”

In juni begon Robert Schouten (57) als nieuwe commercieel directeur bij That’s Lease. In een openhartig interview vertelt hij over het omgaan met fouten en de noodzaak van het ondernemen met hart voor de medemens.

Op Robert’s LinkedIn pagina staat zijn motto: “If you don't make a mistake, you usually don't make anything”. Dat brengt natuurlijk de vraag boven: Welk invloed hebben gemaakte fouten gehad in jouw leven? Robert: “Het belangrijkste dat ik geleerd heb, is dat je niet te lang stil moet blijven staan bij de fout die je gemaakt hebt. Wat de fout ook was; erken het, je hebt ervan geleerd en je moet doorgaan. Je wordt alleen maar beter van jouw fouten.”

Door de jaren heen heeft Robert veel ervaring opgedaan, waarbij hij werkte voor zowel het MKB als corporate ondernemingen. Een aantal maanden geleden begon het te broeien bij hem. “Ik realiseerde me, dat ik veel meer met mensen wil omgaan. Wanneer je samenwerkt met mensen, komen mijn ideeën pas echt tot bloei. Precies op dat moment werd ik benaderd om commercieel directeur van That’s Lease te worden.”

Sociaal

Het bleek een perfecte match. “De medewerkers van That’s Lease zijn onderling sociaal en we hebben allemaal het klantbelang op de eerste plaats staan. Dat is niet alleen een loze kreet; That’s Lease maakt het waar. Ons hele handelen en de bedrijfsfilosofie is hierop ingericht.”

Met zijn gecombineerde achtergrond van finance, marketing en sales gaat het bedrijf een nieuwe fase in. “De klantervaringen over That’s Lease liggen op hoog niveau, maar wij willen de dingen altijd beter maken. Daarom gaan we bijvoorbeeld onze klanten actiever informeren over de ontwikkelingen die zich voordoen in en om de leasemarkt. Als klant van een leasebedrijf is het daarnaast belangrijk te weten, dat That’s Lease altijd klaar staat voor haar klanten. Bijvoorbeeld als heel snel een vervangende auto nodig is. Wij bespreken samen met onze klanten hun verwachtingen en wij komen die verwachtingen na!”

That’s Lease
Madame Curiestraat 20
2171 TW Sassenheim
T:   071 710 7410
W:
www.thatslease.nl